Monday, February 1, 2010

::Bunga pahar@ bunga telur::

Green theme for bunga pahar @ bunga telur

Bunga ros + manik



Red theme

Bunga stoking - Red + gold.

Full of ribbon
Untuk tempahan dan pertanyaan sila hubungi 012-9659550@019-3429447 atau melalui email cookiedevine83@yahoo.com

12 comments:

pu3iman said...

ohh... dah buat telur plak? ehh bleh order ni?

ada buat delivery service ke? *wink*

Airland said...

owh.. dah ader blog baru ke.. dh jd mak andam ke?

mamai said...

ini blog mana pakcik nak ikut leh tak pie rumah anak yatim tu

Naz said...

so suweett...

abu muaz said...

terkejut abah....ingatkan sape.

Uruchimaru @ kf said...

oooooo bunge pohor! baru paci taw!

vidadarisakura said...

nice la.hee

oranglidi said...

er.. ni bukan cik kookie ka?

:: hayati :: said...

lawa2 ek...mahal x modal tuk satu tu???

:: hayati :: said...

a`ah ler mcm cik cookie ni...xpasan lak td...huhu

Shifu67 said...

waaa... 2 minggu tak buka, semua sudah tukar ka sekarangg!

faiq said...

kalo nk jurufoto kawen jemput aku lak.hehe

Monday, February 1, 2010

::Bunga pahar@ bunga telur::

Green theme for bunga pahar @ bunga telur

Bunga ros + manik



Red theme

Bunga stoking - Red + gold.

Full of ribbon
Untuk tempahan dan pertanyaan sila hubungi 012-9659550@019-3429447 atau melalui email cookiedevine83@yahoo.com

12 comments:

pu3iman said...

ohh... dah buat telur plak? ehh bleh order ni?

ada buat delivery service ke? *wink*

Airland said...

owh.. dah ader blog baru ke.. dh jd mak andam ke?

mamai said...

ini blog mana pakcik nak ikut leh tak pie rumah anak yatim tu

Naz said...

so suweett...

abu muaz said...

terkejut abah....ingatkan sape.

Uruchimaru @ kf said...

oooooo bunge pohor! baru paci taw!

vidadarisakura said...

nice la.hee

oranglidi said...

er.. ni bukan cik kookie ka?

:: hayati :: said...

lawa2 ek...mahal x modal tuk satu tu???

:: hayati :: said...

a`ah ler mcm cik cookie ni...xpasan lak td...huhu

Shifu67 said...

waaa... 2 minggu tak buka, semua sudah tukar ka sekarangg!

faiq said...

kalo nk jurufoto kawen jemput aku lak.hehe